Startersbegeleiding

Droomt u er ook weleens over om uw eigen onderneming op te starten of heeft u misschien al een goed idee om een eigen zaak te beginnen? Het is verstandig om u van te voren goed te laten informeren. Het is immers een beslissing die uw leven misschien voorgoed kan veranderen Wij hebben voor starters speciale aandacht en begeleiding, dit houdt in dat het eerste kennismakingsgesprek gratis is. Met name de eerste jaren van uw ondernemerschap krijgt u van ons een strakke begeleiding.

Wij kunnen u eventueel ondersteunen in:

Ondernemersplan

In uw ondernemingsplan zet u uw eigen plannen op een rij. U beantwoordt vragen als: Wat wil ik precies gaan doen? Waar ga ik me vestigen? Welke rechtsvorm k In uw ondernemingsplan zet u uw eigen plannen op een rij. U beantwoordt vragen als: Wat wil ik precies gaan doen? Waar ga ik me vestigen? Welke rechtsvorm kies ik? Is er een markt voor mijn product en hoe kom ik aan klanten? Hoeveel geld heb ik nodig om mijn plannen van de grond te krijgen? ie? Is er een markt voor mijn product en hoe kom ik aan klanten? Hoeveel geld heb ik nodig om mijn plannen van de grond te krijgen?

Financiering

Zonder een goed onderbouwde financiële begroting loopt u grote kans dat de bank uw financieringsaanvraag afwijst. Wat kan er fout gaan bij het maken van een financiële begroting? En wat moet u dus doen om uw financiële begroting zo solide mogelijk te maken voor een succesvolle kredietaanvraag? Een goed gefundeerde financieringsaanvraag is cruciaal voor een succesvol financieringstraject. Wij helpen u graag door een krachtig onderbouwde aanvraag op te stellen. Hierdoor vergroot u de kans op acceptatie door de bank of andere kapitaalverstrekker.

Ondernemingsvorm

Voor iedere rechtsvorm gelden bepaalde rechten en plichten. In de wet is bijvoorbeeld de aansprakelijkheid vastgelegd en de verplichting om al dan niet de jaarresultaten te publiceren. Wij kijken graag samen met u welke ondernemingsvorm het beste bij uw onderneming past.

Inschrijving KVK

Bij de start registreert u uw bedrijf in het Handelsregister van de KvK. U ontvangt meteen uw KvK-nummer. Als u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel worden deze gegevens automatisch doorgegeven aan de Belastingdienst. U hoeft zich niet apart aan te melden bij de Belastingdienst. Indien gewenst helpen wij u bij deze inschrijving.