Jaarrekening en fiscale aangiftes

Elk jaar stellen we uw fiscale jaarrekening op welke bestaat uit een balans, winst – en verliesrekening en bijbehorende toelichtingen. Bij een B.V. verzorgen we ook de publicatiestukken, notulen en deponeren wij de stukken bij de Kamer van Koophandel.

Administratie en advieskantoor Excellent verzorgt verder alle mogelijke aangiftes, zoals: de particuliere – en ondernemersaangifte inkomstenbelasting inclusief een eventuele aangifte van uw fiscale partner, aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte BTW.

Nadat Administratie en advieskantoor Excellent uw fiscale aangiftes heeft samengesteld, kunt u eenvoudig met een paar muisklikken de aangiftes accorderen.

Administratie en advieskantoor Excellent zorgt er vervolgens voor dat de aangiftes digitaal worden ingediend bij de belastingdienst.
En het is goed om te weten, dat Administratie en advieskantoor Excellent “XBRL/SBR proof” is. Dit houdt in, dat wij voldoen aan ontwikkelde standaarden voor het veilig uitwisselen van financiële gegevens en rapportages via internet. Hiermee deponeren we uw jaarrekening snel en foutloos bij de Kamer van Koophandel, maar kunt u net zo gemakkelijk uw bank voorzien van financiële gegevens bij een krediet – of hypotheekaanvraag.

Kwartaalrapportage

Door middel van tussentijdse financiële rapportages met handige fiscale tips houden we u voortdurend op de hoogte van de financiële positie en de resultaten van uw onderneming.

Maatwerk en advies

Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk, zoals: het voeren van een projectadministratie, samenstellen van ad hoc financiële rapportages, budgetteren enzovoorts. Laat ons uw wensen weten en wij voorzien u van een passende aanbieding.
Heeft u verder vragen op administratief of fiscaal gebied dan helpen wij u graag. Dit advies is gratis, tenzij de vraag dusdanig specifiek is, dat wij een externe deskundige moeten raadplegen.

Extra diensten

  • Handmatige aanlevering documenten. U levert uw documenten in hardcopy aan bij Administratie en advieskantoor Excellent en vervolgens verzorgen wij de upload in uw administratie.
  • Meekijkgebruiker in financiële administratie eur.12,00 p/m. U krijgt een gebruikers login waarmee u altijd en overal online uw eigen boekhouding kunt raadplegen.